A Hatodik érzékkel befutott M. Night Shyamalan-ra rájár a rúd. Nem elég, hogy legutóbbi két filmje, a Lány a vízben, illetve Az esemény a kritikusok céltáblájává változtatták a korábban agyonajnározott rendezőt, az idén nyáron mozikba kerülő, Az utolsó léghajlító c. rajzfilm-adaptációja is óriási bukásnak ígérkezik. Nagyon úgy tűnik, hogy Mr. Shyamalan-nak már csak egy dobása van, amely eldönti, hogy karrierje is akkora csattanóval ér-e véget, mint korábbi, nagy sikereket aratott filmjei.

Valószínűleg ez lehet az oka, hogy az indiai származású rendező ezúttal egy hozzá közelebb álló műfajú filmhez adja a nevét, vagyis inkább az ötletet. Az egyszerűen csak Devil címen futó, legújabb filmjének rendezői székében ugyan nem ő, hanem a spanyol Rec amerikai változatát, a Karantén c. kézikamerás horrort jegyző Dowdle testvérek ülnek, viszont  a sztori teljes egészében az ő agyából pattant ki. Az alapötlet semmi különös, pár idegen bennragad egy felhőkarcoló felvonójában, ahol mindenféle ördögi dolgok történnek. Az előzetes mindenesetre egy kellemes horrorfilmet ígér.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwhomthefilmrolls.blog.hu/api/trackback/id/tr962151210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása