A San Diego-i Black Sun Entertainment produkciós cég, független film és videó játék gyártóként ez idáig nemigen hallatott magáról, most azonban egyből egy kiemelkedő színvonalú, epikusnak szánt rövidke, ám annál látványosabb és kidolgozottabb történettel rántotta le magáról a leplet. Azureus Rising. A projekt alcíme is erre utal (Egy koncepció bizonyítéka). Azureus egy futurisztikus, metropolis csúnyán megsértett szülötte, aki felcseperedve kíméletlen harcossá válik, és megállíthatatlan bosszúhadjáratra indul. A rövidfilmet ízelítőnek szánták egy majdan elkészülő trilógia felvezetéseként. A rendező David Weinstein.

"Azureus is the story of a young man who after escaping death and enduring a life changing journey - matures into a heroic freedom fighter. Azureus Rising is an epic tale of self discovery, obligation and love against all odds."

A megtekintés 720HD-ben, full screen módban, hangosan ajánlott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwhomthefilmrolls.blog.hu/api/trackback/id/tr472053141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása