A Wolfman eddigi sajtós megjelenéseit elnézve a manapság, oly divatos vámpírok helyett egy másik jól ismert vérmes szörnyeteg fog hamarosan a mainstreem küzdőtéren gyilkolni. Az elkövetkező farkasember hullámot meglovagolva kezdett új projektbe AJ Annila (Sauna, Jade Warrior) rendező. Születő alkotása a HUMAN "különlegessége" - legutóbbi nyilatkozata alapján az -, hogy a már jól megszokott legendát megfordítva, ezúttal egy ember fog farkasba harapni, mely az atrocitás után, teliholdkor emberré alakul. Páratlan lehetőségeket rejt a téma... :D

"I want to take this style of film and turn it on its head. What would happen if a human bit a wolf, and human blood entered a wolf? With Human I expect to do totally different kind of werewolf film, so don't expect anything familiar to this sub-genre."  (AJ Annila )

Itt egy "kedvcsináló" teaser kép a műfajteremtő-romboló filmhez:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwhomthefilmrolls.blog.hu/api/trackback/id/tr281758272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julian P. 2010.02.14. 20:29:42

Most jönnek úgylátszik a Daybreakers-koppintások. Kár, hogy azt a filmet is sikerült elég komolyan elcseszni...

Szita Kata 2010.02.14. 21:00:29

It takes an animal to make her human... Ez a szlogen igencsak riasztó... :)

Buzás Dániel 2010.02.14. 21:02:27

jaja, nekem is a Daybrakers jutott eszembe...nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolja e ez az ember...
süti beállítások módosítása