Videoklippeket általában nem szoktunk belinkelni, de M.I.A. új, Born Free című számához készült anyag inkább tekinthető kisfilmnek, mint videoklippnek. Mintha a szám inkább háttérzeneként aszisztálna, a beszippantó hangulathoz. A vágások, a fakó hangulat, a színek-színtelenség, az operatőri munka mind a helyén vannak; a hátborzongató, idealisztikus történetről nem is beszélve. Duplacsattanóval a végén és a közepén. 9 perc tömény erőszak. (GAG-nak üzenem, hogy valóban beteg ember lehet aki rendezte, de ez nem M.I.A. hibája. Az ő hibája az ócska zene...) Amúgy M.I.A.-nak szúrnám a fosóját. :D

 

 

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://forwhomthefilmrolls.blog.hu/api/trackback/id/tr91959035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodnarjuliska 2010.04.28. 15:25:26

Szerintem nem szar a zene. Es igen, az MIA nem egy videoklippet keszitett, hanem hatterzenet kisfilmmel.

Julian P. 2010.04.28. 18:31:25

Elég öncélú volt, de a hangulatot eltalálták.

Buzás Dániel 2010.04.28. 19:29:57

mostantól csak vígjátékokat és ortodox Schwarzenegger filmeket fogok nézni. A zene pedig merlines....:D

Szita Kata 2010.04.29. 10:38:26

A videoklip filmileg tényleg a helyén van - jók a színek, szépek a képek, de azt viszont sajnálom, hogy egy ilyen sztorira pazarolták a technikát és a tehetséget. A rendező tényleg nagyon beteg.
A zenétől kifolyik az agyam, de tény, hogy remekül passzol a hangulathoz.
MIA előző száma ezerszer jobb, ha jól tudom Grammy-t is kapott érte. De ez a szám monoton, unalmas és egyszerűen rossz. A lány pedig egy senki, akire csak simán ráhúzták ezt a sexy-imidzst.

Szita Kata 2010.04.29. 10:39:20

És miért a legcukibb szmörét lövik fejbe közvetlen közelről?!
süti beállítások módosítása