Múlt szombaton a világ egy órára összefogott bolygónk megmentéséért. A városvezetők elrendelték az épületek díszkivilágításának lekapcsolását, és emberek (remélhetőleg) milliói áramtalanították lakásukat. Tudjuk, hogy ez nem elég, de talán idővel  mindenki rádöbben mekkora rombolást végzünk.

A Földgolyó megmentésének érdekében már nem egy és nem kettő filmes nyúlt a kamerájához. Láttuk dokumentumfilmek egész garmadáját, játékfilmeket és íme itt a Humans!, egy igazán rövid, de annál velősebb animációs rövidfilm annak érdekében, hogy minél többen kinyissák szemüket és fülüket és egy kicsit odafigyeljenek a körülöttünk levő világra. És az sem mindegy, hogy 2006-ban az AniBOOM animációs-filmműhely egyik díjazott alkotásáról van szó.

 

 

Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://forwhomthefilmrolls.blog.hu/api/trackback/id/tr741875821

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.02.08. 18:17:51

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása