Ez a dokumentumfilm a moto gp világába kalauzolja el a nézőt. A helyszín Laguna Seca (2005), a világ egyik leghíresebb, fizikailag legjobban megterhelő motorverseny-pályája. Ezen az aszfaltcsíkon kanyarog a legnehezebb, beláthatatlan, nagy szintkülönbségű "S" kanyar a "corkscrew" (dugóhúzó). Aki ezen a versenyhétvégén a legjobb akakar lenni annak 100% felett kell teljesíteni!
 

 

 (kép: Nicky Hayden - The Kentucky Kid -  a 2006-os vb győztes)

 

Ewan McGregor skót színész, motoros és jedi lovag :) narrátorként kommentálja végig  a teljes Laguna Seca-i hétvégét, segítségével betekinthetünk a kulisszák mögé, minden érdekes részletet megtudhatunk.

 Négy versenyző életét ismerhetjük meg (Valentino Rossi, Colin Edwards, Nicky Hayden és John Hopkins) a kezdetektől, és  e négy sztár hétvégéjét láthatjuk testközelből. Az edzéseket, és a vasárnapi futamot saját szemszögükből kommentálják.

(kép: Ewan McGregor)                                         üdv. GaG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwhomthefilmrolls.blog.hu/api/trackback/id/tr351827062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása