Sziasztok!

 

Sport rajongóként úgy gondoltam, hogy egy sorozatot indítok útjára azzal a céllal, hogy megismertessem veletek a sportfilmek „művészetét” kedvenc filmjeimen keresztül. A blogon következő pár hónapban minden héten egy, ilyet fogok ajánlani.

 

Az első részben a legendás On the pipe sorozat legújabb részét hoztam el nektek, mely a világ legveszélyesebb és leglátványosabb sportja, a freestyle motocross legfontosabb momentumait örökíti meg évről évre. A elképesztő ugrásokat a sportág legjobbjai mutatják be, akik a látvány kedvéért saját bőrüket viszik a vásárra. (Ez a film Jeremy Lusk többszörös X-Games győztes emlékére készült, aki egy bemutatón vesztette életét)

 

A filmet nem csak két ütemű motor-illat rajongóknak ajánlom, hanem azoknak akik unják a fröcsögő vért, az eszement gyilkolást, a vámpírokat, és a farkasembereket. :)

 

Operatőr: Jay Schweitzer, Mike McEntire
Szerkesztették: Jay Schweitzer, Ross Steffey
Szereplők: Dustin Miller,Ronnie Renner, Brian Deegan, Drake McElroy,
James Stewart, Twich, Jeremy Lusk, Ronnie Faisst, Tod Potter

 

üdv,

 

GaG

 

 

 On the pipe 5 ízelítő:

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwhomthefilmrolls.blog.hu/api/trackback/id/tr701758794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bandita6 · http://worldtour.blog.hu 2010.02.27. 14:04:55

Ha már sportfilmek, ajánlom figyelmetekbe a "The Collective" Roam c. alkotását. A legszebb mountain bike-os film, amit láttam, kitűnő zenével, remek felvételekkel. A teaser pedig 1-2 kulisszatitokra is fényt derít:

www.thecollectivefilm.com/roam/teaser_med.html
süti beállítások módosítása