Április 23-ára virradó éjjel a mozifanatikusok jobban teszik, ha kipihenik magukat, hiszen 23-án este 6-tól másnap reggel 6-ig ismét itt a Mozifanatikusok éjszakája. A budapesti Palace Westend, Mammut, Lurdy Ház és a Duna Plaza mellett egy-egy nyíregyházi és kaposvári mozi is várja a lelkes filmrajongókat. A filmeken kívül pedig a szervezők zenés-táncos mulatsággal és sok meglepetéssel teszik még izgalmasabbá az idei programot. Jegyek 2490 Ft-os áron elérhetőek a felsorolt mozik pénztáraiban. A megváltott karszalagok csupán az adott helyen érvényesek, viszont ott korlátlan filmnézésre jogosítanak.

Lesznek 3D filmek, mint például a legutóbbi siker, az Így neveld a sárkányodat, Tim Burton rémmeséje, az Alice csodaországban, aki pedig még nem tette volna meg, az ellátogathat James Cameron Pandorájára az Avatarban.

Aki inkább borzongana, az beülhet a REC második részére vagy a District 9-ra, de lesz rengeteg nevetés is - például George Clooney-val a Kecskebűvölőkben, Jackie Chan-nel a Kém a szomszédban című filmben, vetítik az Oscar gálán szereplő Becstelen Brigantykat, az Egek urát, a Bombák földjént és az Egy lányrólt is…

A sort még hosszan folytathatnánk, de talán az egy kicsit hosszadalmas lenne. Viszont az itt elérhető programból mindenki kedvére szemezgethet.

Tehát elő a pizsivel és a popcornnal és irány a mozi!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://forwhomthefilmrolls.blog.hu/api/trackback/id/tr131937466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása