Noha már vasárnap átadták a Brit Filmakadémia (British Academy of Films and Television Arts – BAFTA) díjait, a vetítések, valamint a kísérő programok még nem értek véget. A szervezők egészen március végéig több helyszínen várják az érdeklődőket a díjazott illetve a jelölt filmek bemutatóira, továbbá a workshopokra, beszélgetésekre. Ha valakinek ideje, pénzügyi kerete kedve is van Angliába látogatni, annak figyelmébe ajánlanék néhány igen érdekes programot a következő hónapra.

Március 1
-jén, hétfőn Londonban Michael Nyman (Acélemberek, Gattaca, Kiállítás) beszél zenéről és mozgóképről, majd a zeneszerző-rendező néhány filmjét, többek között a 2000-res I Sold My Cadillac to Diana Dors: The Edmundo Ros Story-t is megtekintheti a nagyérdemű.

Március 6-án, szombaton olyan maszkmesterek és fodrászok szólalnak meg, mint a Szerelem a kolera idején parókatervezője, Suzanne Strokes-Munton; és a Harry Potter és a halál ereklyéinek sminkese, Kristyan Mallet. A téma: miként változnak a haj- és maszk trendek a HD kamera- és látványtechnikák elterjedésével.

Március 12-én pénteken reggeltől kamerabemutatón valamint egy fényképezési kurzuson vehetnek részt az odalátogatók.

Március 17-én pedig többek mellett Lorraine Heggessey, a THAMES ügyvezetője, Jay Hunt a BBC One munkatársa, Kate Kinninmont, a Women in Film and Television szervezet vezetője tart előadást a televíziózásban és a filmiparban dolgozó nők helyzetéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://forwhomthefilmrolls.blog.hu/api/trackback/id/tr401786750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása